Om os

Also visit the Interview page.

Vi elsker, når teknologi og internettet er med til at gøre ting lettere, så du sparer tid. Dette bookingsystem gør det muligt for alle, fra hvilket som helst sted med internetadgang, at lave en booking proces, der afspejler og dækker de ønsker du har til et online bookingsystem.

Software du kan skræddersy

Det smukke ved software, der er internetbaseret er, at du ikke skal tænke på opdateringer af forskellige software versioner, og denne software hjælper dig med ting, som ellers kunne være problematiske. Det er naturligvis en klar fordel, men derud over består det smarte i, at det ikke er dig, der skal investere i en masse programmering for, at du kan anvende bookingsystemet. Derimod skal du blot vælge i hvilket omfang, at du ønsker at anvende de mange muligheder, som bookingsystemet giver dig. Det betyder i praksis, at mange funktioner i dette bookingsystem, kan bruges på uendelig mange måder og i forskellige brancher.

Høj fleksibilitet og billigt software

Umbacho nøgle

Du kan starte med den gratis version af bookingsystemet. Først når du får et større behov, og måske også tjener flere penge på dine kunder, så kan du vælge at opgradere til den betalte version af bookingsystemet. Med dette bookingsystem vil arbejdsgangene blive mere: Effektive, tidsbesparende og mere brugervenlige. Booking processer varierer en del imellem forskellige brancher, størrelser og ønske om anvendelse. Vores mål er at give dig en lang række muligheder, så du kan tilpasse processen for bookinger til dit behov.

Vi tænker ligesom møbelhuset IKEA: Flot design; et produkt som har forskellige anvendelsesmuligheder, som sælges til en lav pris, som du selv kan samle. Det giver både dig og dine kunder en høj grad af brugervenlighed og fleksibilitet.

Vores mål er at tilbyde flest mulige personer, foreninger, virksomheder og organisationer mange forskellige funktioner, men ikke specielle og dyre funktioner til kunder. Vi tilbyder en lang række muligheder for, at du kan integrere dette bookingsystem med dit website og sociale medier. Denne strategi reducerer omkostningerne og giver stordriftsfordele, som til gengæld giver dig mange funktioner til en lav pris. Vi kalder det Supermarked modellen for Software as a Service, eller forkortet: SuperSaaS.

Vores software bliver testet konstant og kører via enhver internet browser, såsom Explorer, Firefox, Opera, Safari og Chrome. Du kan gratis prøve bookingsystemet, og teste uden at oplyse dit kreditkortnummer, før du beslutter, om du ønsker at få glæde af de mange muligheder, der ligger i bookingsystemet. Derud over har du mulighed for i forskellige formater at downloade booking informationer via dit kontrolpanel.

Kontakt information

Du kan skrive til os via kontakt formularen

SuperSaaS hovedkontor i Amsterdam

SuperSaaS B.V.
Vijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam
Holland

Email: